Se x finne en kjæreste

se x finne en kjæreste

Selv om det ikke alltid er sånn, tilsier min kliniske erfaring at det er en fordel at folk er like, sier Karstad. Du bør tenke minst mulig over din egen situasjon. La følelsene få styre, oppfordrer psykolog Hans-Petter Karstad.

Psykolog Karstad får mange henvendelser fra single som ikke klarer å finne en kjæreste. For å finne den rette må du starte med deg selv, mener Karstad. La følelsene få styre, sier Karstad. Mennesker er også dyr med instinkter. Grubling er med på å forstyrre naturens naturlige gang, og gjør at du lett går deg vill i egne tanker og blir sliten, nedstemt, og bekymret.

Resultatet er at du blir mindre attraktiv hos mulige kjæresteemner. Ved at du tenker mye på det du savner, er det også lett at du overser muligheten til å treffe den rette, rett og slett fordi du glemmer å leve i nuet.

Karstad kommer med et eksempel: Du går tur med hunden din samtidig som du går og tenker på at du ikke har en kjæreste. Drømmetypen passerer deg uten at du ser han, fordi du er så opptatt med å tenke på deg selv. Unngå «Hollywoodsyndromet», råder psykolog Andreas Løes Narum.

Hvis du jakter på Brad Pitt er det vanskelig å finne drømmemannen. Et tydelig mål er et viktig kriterium for å lykkes. Er det varig kjærlighet eller sex? Mange er ikke flinke nok til å definere hva de egentlig ønsker. Da blir det vanskelig, påpeker Narum. Få tilbakemelding på deg selv. Be dem beskrive deg, å få dem til å si hva de tror vil gjøre deg lykkelig. Gode venner vil deg vel og kan se ting annerledes enn deg selv.

En slik samtale vil kunne gi deg den selvinnsikten du trenger til å finne ut hva du ønsker av en partner. Skal du sjarmere en potensiell kjæreste gjelder det også ikke å la promillen bli for høy. I beruset tilstand får du dårligere vurderingsevne og det påvirker måten du oppleves på av andre, sier Karstad. Det er også vanskeligere å føre en intellektuell samtale, og du kan lett fremstå som en dårligere utgave av deg selv.

Stort sett vil folk ha dem som ikke er så lett å få, men det er alltid en der ute som matcher deg, beroliger Karstad. Det gjelder å ha fokus på personlighet framfor utseende. Hvis du har det mediestereotype ukebladidealet når du skal finne deg en partner, kommer du ikke langt, sier Prøytz ved UiO. Ikke jakt på Brad Pitt. Kanskje det er godt nok å være fornøyd — ikke vilt forelsket, sier Løes Narum. Transpersoner og «født i feil kropp» svarer ærlig på spørsmålene de hater å få.

Soppen vedmusling ser ikke forskjell på en stubbe og ditt fine nye hus. Speeddating er ofte en aktivitet som blir arrangert under studiene, det kan være i fadderuka, eller gjennom en forening. Mohn har også gode tips for hvordan du blir mer interessant her.

Hvis du skal sjekke ut om  Hvis du går på fornuft, kommer det ikke til å skje noe. Gå på det du føler. Du får ikke kjæreste hvis du går på fornuften. Å fortelle at du akkurat er ferdig å lese den og den boka er ikke interessant, sier hun.

Det kan bli mye snakk om føling, men da får man i hvert fall kontakt med det samme. Det er derfor man rødmer. Kroppen er innordnet slik at når vi rødmer og kinnene blir røde, blir vi seksuelt attraktive. Det gir signal på at man er et friskt menneske. Motsatsen er at man er kjørlig og kaldt, og da får man ikke kontakt.

Valg av klesplagg er også et viktig element i flørteprosessen. Det gir for mye støy og for mange signaler. Etter hver som man får bedre kontakt, kan du begynne å stæsje deg litt opp. For gutten er det veldig viktig at han er nydusjet og ren, også nedentil, og ikke har på seg de samme klærne som dagen før, får bort tredagerssjegget. Jenter vil ikke ha tredagersskjegg i det sarte ansiktet sitt, så må han ha nyklipte og rene negler. La vedkommende jakte på deg.

Hvil blikket på gutten lengre enn normalt, og smil. Da er jobben gjort, og han må gjøre resten. Det gjelder i alle settninger. På lesesalen kan du spørre: Spør om du skal bære handleposene hennes. Bare fantasien setter stopper for hvilke triks du kan ta i bruk. Snakk om hva du føler gjelder spesielt jenta. Når du har fått bedre kontakt med gutten, kan du pynte deg mer. Vær nydusjet, ikke bruk samme klærne som dagen før, ta bort skjeggstubbene, klipp både finger- og tånegler. Få gavekort Les om pensumgarantien Registrer deg som studentkunde og få alle fordelene med å være Adlibris studentkunde: Sjekk også ut disse studentrabattene: Vi spurte professor ved Høyskolen Kristiania, Lars Erling Olsen om hvorfor man bør velge en Bachelor i Markedsføring og merkevareledelse.

Vil du ta en bachelorgrad i Ernæring? Elin Bolann, førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania mener det eksisterer et stort behov for fagkompetanse i hotellnæringen. Hun mener at et av Høyskolen Kristianias viktigste fortrinn er at hotellstudiet bygger på kompetansen bransjen etterspør i fremtiden.

I Studentkokeboka finner du mer enn oppskrifter og mer enn ukesmenyer for studenter. Inspirasjon, matglede og alt du trenger for å bli en ekte hybelchéf. Følg oss på facebook! Ikke gå glipp av de beste studentrabattene, reportasjene, historiene og tipsene fra Norges største studentportal!

Ukas student Bildeserier Studentkalender. Sex og samliv i studietiden Forelskelse, dating, kjærlighetssorg Når man er forelsket, flyter man rundt på en sky og lurer på om man noen ganger kommer til å lande.

Mendet finnes også et liv etter den første forelskelsen: Sex og samliv Oppskriften på en perfekt valentinsdag Her er fem tips til hvordan du kan gjøre kjærlighetens dag til en høydare både for deg selv og din bedre halvdel. Sex og samliv Dette vil single helst gjøre på valentinsdagen Det ser ikke ut til å stemme helt at man som singel helst vil fjerne Sex og samliv Studentvennlige aktiviteter for Valentine's Her er en rosebukett med tips til romantiske aktiviteter som ikke svir for lommeboka på valentinsdagen.

Flørtekurs Mohn holder egne flørtekurs for studenter, her gir hun sine beste råd for hvordan du skal få frem for å få den utkårede på kroken. Hun deler velvillig hvordan kjærlighetshungrige studenter skal greie å finne seg en partner: Møtte kjæresten i studentradioen En som har erfart at det lønner seg å bli med på en studentaktivitet for å få kjæreste, er Thor Benjamin Brekken Datingcoach viser hvordan du skal gå frem på blinddate   Jentene er bavianene på sjekkemarkedet Han tror studenter har et fortrinn når det gjelder å få seg kjæreste.

Her er det guttene som blir sjekket opp, mens jentene er bavianene på jungelmarkedet - Noen gode tips til kjærlighetssyke studenter? Gjør deg kostbar - Samlivsekspert Mohn er ikke helt enig men Brekken, hun mener jakt er nødvendig.

Det beste tipset hun har, hvis noen flørter med deg, er dette: Mohn bruker en metafor for å forklare: Se på dyrene Samlivseksperten ber oss se på dyreverden for å forstå dette bedre. Slik speeddater du Speeddating er ofte en aktivitet som blir arrangert under studiene, det kan være i fadderuka, eller gjennom en forening.

Dette spørsmålet bør du stille på første date Det finnes ett spørsmål du bør stille på første date. Svaret du får kan avgjøre om dere har en fremtid sammen.

Disse studentene flørter mest Disse skolene bør du studere ved hvis sjekking er like viktig som skolearbeid! Helse og Livsstil 1 av 8 studenter har opplevd seksuell trakassering En ny undersøkelse viser at over 30 studenter i Norge har blitt utsatt for uønsket seksuell oppmerksomhet. Mener Paradise-Petter, men hvorfor har vi sex? Når følelsene tar overhånd - Kan forelskelse ødelegge eksamen?

Jakten på den perfekte kroppen - Det finnes 6,8 milliarder unike kropper, vi har snakket med fire av dem. Kultur og intervjuer Kulturintervju: For å bli kjent med hverandre. Her er sjekketriksene som funker - Gode lytteegenskaper og lav promille står sentralt ifølge ekspertene. Naken på nettet - Hvorfor velger så mange unge å kle av seg?

Avstandsforhold - Slik får du forholdet til å vare Sex og samliv. Forelskelsen koster deg to nære venner - Ifølge en ny britisk studie Sex og samliv. Studentliv - Vi driver ikke prostitusjon - Studenter startet delikat vaskefirma.

Flest klamydiasmittede på BI - Det viser resultatene fra årets «klamydiaaksjon» Sex og samliv. Når hjerter brister - Slik kommer du deg videre etter bruddet Sex og samliv. Valentin-gavene som tar pusten fra kjæresten - De fleste er helt gratis! Litt betatt eller farlig besatt? Les ekspertenes råd   De 10 mest og minst stressende yrkene   Følge hodet eller hjertet? Her er du garantert jobb   Ikke alltid lønnsomt med høy utdannelse. Kjærlighetens bakgater - Stina 23 var utro med kjærestens kamerat.

Har du lyst, har du lov - Venne-sex kan faktisk fungere Kunsten å såre seg selv og andre - Er du sjalu? Da bør du lese dette! Fem grunner til å studere markedsføring Vi spurte professor ved Høyskolen Kristiania, Lars Erling Olsen om hvorfor man bør velge en Bachelor i Markedsføring og merkevareledelse.

Han tok en Master i Markedsføringsledelse ved Høyskolen Kristiania. Johanne studerte master i Markedsføringsledelse, jobber nå i Aftenposten. Jeg tror at resultatene fra Høyskolen Kristiania viste at jeg hadde den kompetansen Aftenposten lette etter. Linda studerer Markedsføring og salgsledelse i Bergen Linda har alltid vært glad i å formidle og snakke med mennesker - derfor ønsket hun en utdannelse innen markedsføring, salg og ledelse.

Vil du studere Markedsføring og salgsledelse? Vi spurte foreleser ved Høyskolen Kristiania, Nils Høgevold, om hvorfor man bør velge å studere Bachelor i Markedsføring og salgsledelse. Vil du studere Fysisk aktivitet og ernæring? Her møter du Jostein Steene-Johannessen, faglig studieleder for Fysisk aktivitet og ernæring. Møt Sanna, hun går første året på Livsstilsendring og folkehelse   Her forteller Sanna  hvorfor hun begynte på Bachelor i Livsstilsendring og folkehelse.

Hvorfor ta en Bachelorgrad i Akupunktur? Kombinerer oppstartfirma og studier. Sebastian Wahl går siste året på Bachelor i Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling på Høyskolen Kristiania. Sammen med en kompis startet han Lett, et konsept med fokus på sunn og kjapp mat laget av gode råvarer. Møt HR-studenten Aniva, hun studerer ved Høyskolen Kristiania i Bergen Aniva setter ekstra stor pris på er at fagene er satt sammen slik at hun får en helhetlig forståelse av det store organisasjonsbildet.

Møt Simone - hun tar en Bachelor i Reiselivsledelse og opplevelsesutvikling på Høyskolen Kristiania Simone setter pris på å kunne engasjere seg i det som interesserer henne mest, samt friheten til å bestemme egen hverdag.

Her forteller førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania, Sander Sværi, om hvorfor man bør velge en Bachelor i Ledelse og servicestrategi. En Bachelor i Ledelse og servicestrategi forbereder deg til lederstillinger i denne næringen. Kreative for Kreftforeningen Nylig fikk Kreftforeningen Hveding 21 blogger om sin studiehverdag på Kreativ Markedskommunikasjon Historien om jenta som og likte å holde seg innenfor komfortsonen.

Mia Louise studerer Journalistikk i Bergen ved Høyskolen Kristiania Mia har alltid vært utrolig glad i å skrive, og derfor ble journalistikk et naturlig valg for henne.

Slik får du mest mulig ut av sommerflørten Er du klar for å finne deg en sommerflørt? Les datingcoachens hete tips om hvordan du går fram her. Finn en armkrok til kalde høstkvelder - Datingcoach forklarer hvorfor blind dating faktisk fungerer. Studentøkonomi Derfor bør du skrive samboerkontrakt - Kan være ubehagelig å ta opp, men viser at dere tenker langsiktig.

Ta det første steget! Sunniva, Cecilie og Stine om hvordan DU oppnår kontakt. One night stands - kun en engangsgreie? Derfor velger vi å bli med fremmede hjem. Betatt av noen på jobb? Slik flørter du uten at det blir kleint. La venner sjekke for deg Wingman-fenomenet er kommet for å bli. Slik blir daten vellykket Skal du på date og er usikker på hvordan du skal gripe an situasjonen?

Her har vi laget en dating-guide til deg med mange gode tips. Studentene med flest sexpartnere Sjekk hvilken partitilhørighet studentene med flest og færrest sexpartnere har. Ute etter den perfekte valentinsgaven? Få tipsene som skaffer deg både plusspoeng og stjerner i boka på årets mest romantiske dag her. Dette sier de - men de mener egentlig Menn er fra Mars og kvinner er fra Venus heter det. Vi har laget en ordbok som gjør det litt enklere å tolke det motsatte kjønn.

Slik dater du på studentbudsjett Du trenger ikke bruke all verdens penger på å dra på date, alt du behøver er å være litt kreativ. Vi gir deg tipsene som gjør daten både billig og bra. Slik får du en vellykket første date! Våren er høysesong for nye romanser, men hvordan går man egentlig frem? Her får du tipsene som sørger for at daten ikke blir klein!

En reise kan føre deg til drømmepartneren. Fra avstandsforhold til samboerskap Mange studentpar må bo fra hverandre på grunn av studier, men hva skjer når man skal forenes og bo sammen etter lang tid fra hverandre?

.. Kåte gamle damer eskorte oppdal

: Se x finne en kjæreste

Se x finne en kjæreste 584
THAI MASSASJE STRØMMEN BEST ESCORT EUROPE Damer som sexer oslo verste tabbene i jobbsøknaden. RonaldoSuarez og Costa var beholdningen 0. Førstehjelp for edru dating Sex og samliv. Hun er 23 år, bor og studerer i Oslo og er hun single jenta i gjengen som også er veldig flink til å påpeke nettopp det. Hvor som helst, det kan være på Rema, bokhandelen, i studiesammenheng. Møt Simone - hun tar en Bachelor i Reiselivsledelse og opplevelsesutvikling på Høyskolen Kristiania Simone setter pris på å kunne engasjere seg i det som interesserer henne mest, samt friheten til å bestemme egen hverdag.
Massage in thailand sex top escort girls 748
Se x finne en kjæreste Denne soppen elsker nye hus Soppen vedmusling ser ikke forskjell på en stubbe og ditt fine nye hus. Skal du sjarmere en potensiell kjæreste gjelder norske damer naken sukker dating også ikke å la promillen bli for høy. Det kan være studentidrett, studentavisa eller ligende. Hvis du har det mediestereotype ukebladidealet når du skal finne deg en partner, kommer du ikke langt, sier Prøytz ved UiO. Tida gikk og jeg insisterte overfor meg selv og alle andre på at jeg kun var ute etter sex, samtidig som jeg visste at han var ute etter noe mer. Har på en måte blitt nervevrak etter det forrige forholdet, vet ikke hvorfor, var så mye fram og tilbake, se x finne en kjæreste, og så mange ons etter det, og alt mulig på en gang.

VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Hvordan finne seg en kjæreste? Jeg vil også ha en kjæreste.. Jeg synes alle er sammen med noen unntatt meg.. Om jeg er sammen med venner og bekjente er lissom ALLE sammen med noen.

Jeg er ikke så ofte ute på byen, og de jeg først treffer der blir ikke det helt store det heller.. Hvor er det beste stedet å treffe jenter egentlig? Det er sommer, kom deg ut! På stranda, i parken, på byen etc. Finnes massevis av jenter som håper på en sommerflørt, så get to it! Har du hintet til kompiser som kjenner masse jenter? Venninner av damene til kompiser f. Ikke virk desperat når du treffer dem, men bli kjent med flere så ser du om du får noe respons.

Ja det sistnevnte stemmer nok litt.. Men synes det virker litt som "krisehjelp" hehe.. Det hender jeg tar kontakt med jenter på strand osv, men er nok litt stille av meg på mange måter, i hvertfall i begynnelsen ;.

Krisehjelp er bedre enn ingen hjelp ;P Stille gutter har sin sjarm de også. De er ofte mer spennende enn de som roper høyest som ikke har mer å by på enn man rekker å se 'ved første øyekast'. Man kan flørte på flere måter enn å være høylydt og brautende. Hehe takk for oppmuntringen ; Synes jeg har fått så liten tid til å gjøre annet enn å jobbe i sommer.

Føler dagene sklir forbi uten at jeg får gjort noe. Ja hvem sier at ikek sjenerte gutter ikke kan flørte? Jeg er ikke sjenert jeg altså, men er ikke den som alltid sier så jævla mye. Jeg er rask og kortfattig i ord. Jenter er sammensatte, og for å være helt ærlig så liker jeg ikke attituden til mange norske jenter, derfor har jeg gått til det skritt at jeg prøver meg på utenlandske jenter.

Norske jenter er sammensatte, men visse dårlige tendenser går igjen. Britiske jenter jeg har møtt eller franske, italienske osv. Potensielle kjærester dukker opp overalt. Der man minst venter det f. For min del har jeg lagt dette på hylla for lengst. For det første er jeg helt evneveik etter det ble slutt mellom meg og eksen altså, med kjærester og sånt , ikke lett for meg og komme i kontakt med noen egentlig.

Men skulle det en gang skje noe plutselig, så skal jeg ikke stoppe følelsene: Hilsen Martin Igjen, hva er den attituden dere snakker om? Mulig jeg bare kjenner snille jenter Italienske og britiske jenter går vel ut der andre går ut? Er du halvt italiener selv får du nok endel plusspoeng bare jentene ser deg ;o. Ikke gå og leit etter kjærester.

De kommer når du minst aner det ; Hvis du kikker etter kjærester er det lett å bare se enkelte sider i den du har som utpekt, så kanskje de andre sidene skuffer deg eller gjør deg lei etter dere har vært sammen noen måneder.. Ta det med ro, kjærligheten kommer når du minst venter det ;. Ta det med ro, kjærligheten kommer når du minst venter det ; - Det har jeg opplevd selv, så ja, det vet jeg. Problemet er bare nå at jeg ikke vet hvordan jeg skal takle det.

Har på en måte blitt nervevrak etter det forrige forholdet, vet ikke hvorfor, var så mye fram og tilbake, og så mange ons etter det, og alt mulig på en gang. Så det gikk på en måte til helvete. Så jeg har en tendens nå til å forbli vanlige venner med jentene, eller bli altfor seriøs og planlegge altfor mye, så alt skjærer seg.

Så det blir som regel til at jeg må prøve meg fram og se hvordan det går. Nei, da er det plutselig ikke så lett igjen. Du merker ganske fort om jentene mener det er noe, eller om du bare kan glemme det.

Vi er ganske klare på det området der. Få gavekort Les om pensumgarantien Registrer deg som studentkunde og få alle fordelene med å være Adlibris studentkunde: Sjekk også ut disse studentrabattene: Vi spurte professor ved Høyskolen Kristiania, Lars Erling Olsen om hvorfor man bør velge en Bachelor i Markedsføring og merkevareledelse. Vil du ta en bachelorgrad i Ernæring?

Elin Bolann, førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania mener det eksisterer et stort behov for fagkompetanse i hotellnæringen. Hun mener at et av Høyskolen Kristianias viktigste fortrinn er at hotellstudiet bygger på kompetansen bransjen etterspør i fremtiden. I Studentkokeboka finner du mer enn oppskrifter og mer enn ukesmenyer for studenter.

Inspirasjon, matglede og alt du trenger for å bli en ekte hybelchéf. Følg oss på facebook! Ikke gå glipp av de beste studentrabattene, reportasjene, historiene og tipsene fra Norges største studentportal!

Ukas student Bildeserier Studentkalender. Sex og samliv i studietiden Forelskelse, dating, kjærlighetssorg Når man er forelsket, flyter man rundt på en sky og lurer på om man noen ganger kommer til å lande. Mendet finnes også et liv etter den første forelskelsen: Sex og samliv Oppskriften på en perfekt valentinsdag Her er fem tips til hvordan du kan gjøre kjærlighetens dag til en høydare både for deg selv og din bedre halvdel.

Sex og samliv Dette vil single helst gjøre på valentinsdagen Det ser ikke ut til å stemme helt at man som singel helst vil fjerne Sex og samliv Studentvennlige aktiviteter for Valentine's Her er en rosebukett med tips til romantiske aktiviteter som ikke svir for lommeboka på valentinsdagen.

Flørtekurs Mohn holder egne flørtekurs for studenter, her gir hun sine beste råd for hvordan du skal få frem for å få den utkårede på kroken. Hun deler velvillig hvordan kjærlighetshungrige studenter skal greie å finne seg en partner: Møtte kjæresten i studentradioen En som har erfart at det lønner seg å bli med på en studentaktivitet for å få kjæreste, er Thor Benjamin Brekken Datingcoach viser hvordan du skal gå frem på blinddate   Jentene er bavianene på sjekkemarkedet Han tror studenter har et fortrinn når det gjelder å få seg kjæreste.

Her er det guttene som blir sjekket opp, mens jentene er bavianene på jungelmarkedet - Noen gode tips til kjærlighetssyke studenter? Gjør deg kostbar - Samlivsekspert Mohn er ikke helt enig men Brekken, hun mener jakt er nødvendig.

Det beste tipset hun har, hvis noen flørter med deg, er dette: Mohn bruker en metafor for å forklare: Se på dyrene Samlivseksperten ber oss se på dyreverden for å forstå dette bedre. Slik speeddater du Speeddating er ofte en aktivitet som blir arrangert under studiene, det kan være i fadderuka, eller gjennom en forening. Dette spørsmålet bør du stille på første date Det finnes ett spørsmål du bør stille på første date.

Svaret du får kan avgjøre om dere har en fremtid sammen. Disse studentene flørter mest Disse skolene bør du studere ved hvis sjekking er like viktig som skolearbeid! Helse og Livsstil 1 av 8 studenter har opplevd seksuell trakassering En ny undersøkelse viser at over 30 studenter i Norge har blitt utsatt for uønsket seksuell oppmerksomhet.

Mener Paradise-Petter, men hvorfor har vi sex? Når følelsene tar overhånd - Kan forelskelse ødelegge eksamen? Jakten på den perfekte kroppen - Det finnes 6,8 milliarder unike kropper, vi har snakket med fire av dem. Kultur og intervjuer Kulturintervju: For å bli kjent med hverandre. Her er sjekketriksene som funker - Gode lytteegenskaper og lav promille står sentralt ifølge ekspertene.

Naken på nettet - Hvorfor velger så mange unge å kle av seg? Avstandsforhold - Slik får du forholdet til å vare Sex og samliv. Forelskelsen koster deg to nære venner - Ifølge en ny britisk studie Sex og samliv.

Studentliv - Vi driver ikke prostitusjon - Studenter startet delikat vaskefirma. Flest klamydiasmittede på BI - Det viser resultatene fra årets «klamydiaaksjon» Sex og samliv. Når hjerter brister - Slik kommer du deg videre etter bruddet Sex og samliv.

Valentin-gavene som tar pusten fra kjæresten - De fleste er helt gratis! Litt betatt eller farlig besatt? Les ekspertenes råd   De 10 mest og minst stressende yrkene   Følge hodet eller hjertet? Her er du garantert jobb   Ikke alltid lønnsomt med høy utdannelse. Kjærlighetens bakgater - Stina 23 var utro med kjærestens kamerat. Har du lyst, har du lov - Venne-sex kan faktisk fungere Kunsten å såre seg selv og andre - Er du sjalu? Da bør du lese dette! Fem grunner til å studere markedsføring Vi spurte professor ved Høyskolen Kristiania, Lars Erling Olsen om hvorfor man bør velge en Bachelor i Markedsføring og merkevareledelse.

Han tok en Master i Markedsføringsledelse ved Høyskolen Kristiania. Johanne studerte master i Markedsføringsledelse, jobber nå i Aftenposten. Jeg tror at resultatene fra Høyskolen Kristiania viste at jeg hadde den kompetansen Aftenposten lette etter.

Linda studerer Markedsføring og salgsledelse i Bergen Linda har alltid vært glad i å formidle og snakke med mennesker - derfor ønsket hun en utdannelse innen markedsføring, salg og ledelse. Vil du studere Markedsføring og salgsledelse? Vi spurte foreleser ved Høyskolen Kristiania, Nils Høgevold, om hvorfor man bør velge å studere Bachelor i Markedsføring og salgsledelse. Vil du studere Fysisk aktivitet og ernæring?

Her møter du Jostein Steene-Johannessen, faglig studieleder for Fysisk aktivitet og ernæring. Møt Sanna, hun går første året på Livsstilsendring og folkehelse   Her forteller Sanna  hvorfor hun begynte på Bachelor i Livsstilsendring og folkehelse. Hvorfor ta en Bachelorgrad i Akupunktur? Kombinerer oppstartfirma og studier. Sebastian Wahl går siste året på Bachelor i Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling på Høyskolen Kristiania. Sammen med en kompis startet han Lett, et konsept med fokus på sunn og kjapp mat laget av gode råvarer.

Møt HR-studenten Aniva, hun studerer ved Høyskolen Kristiania i Bergen Aniva setter ekstra stor pris på er at fagene er satt sammen slik at hun får en helhetlig forståelse av det store organisasjonsbildet. Møt Simone - hun tar en Bachelor i Reiselivsledelse og opplevelsesutvikling på Høyskolen Kristiania Simone setter pris på å kunne engasjere seg i det som interesserer henne mest, samt friheten til å bestemme egen hverdag.

Her forteller førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania, Sander Sværi, om hvorfor man bør velge en Bachelor i Ledelse og servicestrategi. En Bachelor i Ledelse og servicestrategi forbereder deg til lederstillinger i denne næringen. Kreative for Kreftforeningen Nylig fikk Kreftforeningen Hveding 21 blogger om sin studiehverdag på Kreativ Markedskommunikasjon Historien om jenta som og likte å holde seg innenfor komfortsonen.

Mia Louise studerer Journalistikk i Bergen ved Høyskolen Kristiania Mia har alltid vært utrolig glad i å skrive, og derfor ble journalistikk et naturlig valg for henne. Slik får du mest mulig ut av sommerflørten Er du klar for å finne deg en sommerflørt? Les datingcoachens hete tips om hvordan du går fram her.

Finn en armkrok til kalde høstkvelder - Datingcoach forklarer hvorfor blind dating faktisk fungerer. Studentøkonomi Derfor bør du skrive samboerkontrakt - Kan være ubehagelig å ta opp, men viser at dere tenker langsiktig.

Ta det første steget! Sunniva, Cecilie og Stine om hvordan DU oppnår kontakt. One night stands - kun en engangsgreie? Derfor velger vi å bli med fremmede hjem. Betatt av noen på jobb? Slik flørter du uten at det blir kleint. La venner sjekke for deg Wingman-fenomenet er kommet for å bli.

Slik blir daten vellykket Skal du på date og er usikker på hvordan du skal gripe an situasjonen? Her har vi laget en dating-guide til deg med mange gode tips. Studentene med flest sexpartnere Sjekk hvilken partitilhørighet studentene med flest og færrest sexpartnere har. Ute etter den perfekte valentinsgaven? Få tipsene som skaffer deg både plusspoeng og stjerner i boka på årets mest romantiske dag her.

Dette sier de - men de mener egentlig Menn er fra Mars og kvinner er fra Venus heter det. Vi har laget en ordbok som gjør det litt enklere å tolke det motsatte kjønn. Slik dater du på studentbudsjett Du trenger ikke bruke all verdens penger på å dra på date, alt du behøver er å være litt kreativ. Vi gir deg tipsene som gjør daten både billig og bra. Slik får du en vellykket første date! Våren er høysesong for nye romanser, men hvordan går man egentlig frem?

Her får du tipsene som sørger for at daten ikke blir klein! En reise kan føre deg til drømmepartneren. Fra avstandsforhold til samboerskap Mange studentpar må bo fra hverandre på grunn av studier, men hva skjer når man skal forenes og bo sammen etter lang tid fra hverandre?

Les hvordan dere får det til å fungere. Prøv ut speeddating - spar verdifull sjekketid — Man får datet mange mennesker på kort tid, og ingen klager over at du er på date med 20 forskjellige på samme kveld, forteller speeddatedeltaker. Vente 3 dager med å ringe, ikke gå til sengs på første date?

Les hvordan det gikk da StudentTorget tok turen på "Sjarmskolen", Gode Vibbers sjekkekurs for jenter. Disse studentene har flest seksualpartnere En undersøkelse viser at økonomistudentene har flest seksualpartnere i studietiden.

Gjetter du hvem som har færrest? Helse og Livsstil Unge avholdsfolk har minst sex og venner En ny norsk undersøkelse viser at unge som ikke drikker alkohol har mindre sex, færre venner og er mer deprimerte enn andre. På kveldstid selger hun sex til menn for å slippe å ta opp studielån. Er du skeiv student, er det en sjanse for at du føler deg litt utenfor på studentarenaene. Men det finnes et forum for deg. Og de holder fester. Sexindustrien finansierer millioner pund av britiske skolepenger Universitetene "begraver hodet i sanden" for å sikre seg inntekter, hevder forskerne bak ny undersøkelse.

Slik er studentenes sexvaner Temaer som utroskap, one-night stands, dirty-talk, favorittstillinger og det evige spørsmålet om størrelsen egentlig teller, er noe av det som ble avdekket i en stor undersøkelse om studentenes sexvaner. Bli smart av å ha mye sex Sex-gale blir visstnok smartere enn galere, skal vi tro en fersk studie fra USA. I tillegg finnes det flere goder ved et aktivt sexliv. Sex-mytene som er sanne Noen vandrerhistorier er for gode til å være sanne.

Men, disse seks sex-mytene viser seg faktisk å stemme med virkeligheten. Kjærlighetssorgens sinnslidelse Kjærlighetssorg er ikke slutten på alt godt, selv om det kan føles sånn. Les studentpsykologens råd om hvordan du kan gjøre prosessen litt lettere. Klamydiaraten stiger blant unge mennesker - beskytter du deg mot smitte?

Den ultimate kysseguiden Finnes det egentlig en korrekt måte å kysse på? StudentTorget gir deg svarene. Lær deg å tolke kroppsspråket til folk! Førstehjelp for edru dating Sex og samliv. Sjekking for dummies Sex og samliv. Mycoplasma Genitalium - den ukjente kjønnssykdommen Sex og samliv.

Se x finne en kjæreste

ESKORTE COM SENSUAL EROTIC MASSAGE

Det gjelder bare å være tilbakeholden. Det beste tipset hun har, hvis noen flørter med deg, er dette:. For å finne seg kjæreste, det skal nemlig ikke være så enkelt, det er visst ikke meningen heller. Du må kunne spillereglene. Mohn bruker en metafor for å forklare:. Eller hvis du er på jakt, så kommer elgen og stiller deg opp foran deg, sier hun. Hvis jenta eller gutten ikke vil, det er først da man får opp hormonnivået, men det er viktig å ikke gi seg etter en avvisning. Det er mange menn som kommer til meg og  klager over at de ikke får sex med kjæresten eller kona.

Men hadde de fått det hele tiden, hadde de ikke ville hatt det. Du må gjøre deg uunnværlig og litt vanskelig, fortsetter hun. Samlivseksperten ber oss se på dyreverden for å forstå dette bedre. De har denne leken. Det er aggresjon, løping, kokketering, man vifter med fjærene.

Heldigvis har vi noe primitivt i oss fortsatt, sier samlivseksperten videre. Men, det er store forskjeller på hvordan menn og kvinner skal oppføre seg i jakten på en kjæreste eller flørt. Og skal vi tro samlivseksperten, slipper det feminine kjønn relativt billig unna.

Det kan være studentidrett, studentavisa eller ligende. Sjekk ut tilbudet på din skole. Det gjør du gjennom øynene dine og smilet ditt. Hvil blikket litt lengre enn det som er natulig på den utvalgte, Støtt opp det lange blikket med et smil.

Da har du rullet ut den røde løperen, og du trenger ikke gjøre noe mer. Dette kan du gjøre hvor som helst; på butikken, bokhandelen eller i et festlokale, fortsetter Mohn. Deretter er det kroppsbevegelsene som står ifokus. Når en jente prater med en gutt skal hun stryke på sitt eget hår, kinn, lett over puppene sine, deretter nedover mot hofta. Så kan hun strekke seg mot han, ta lett på hånden hans, eller late som hun tar bort er løsthår fra skuldren hennes. Så er det det mannlige kjønn sin tur.

Og her gjelder det å være hjelpsom. Han kan hele tiden oppsøke jenter ved å være hjelpsom og omsorgsfull. Hvor som helst, det kan være på Rema, bokhandelen, i studiesammenheng. Tilby å hjelpe å bære handleposene, eller hvis hun trenger hjelp til å reparere noe.

Speeddating er ofte en aktivitet som blir arrangert under studiene, det kan være i fadderuka, eller gjennom en forening. Mohn har også gode tips for hvordan du blir mer interessant her. Hvis du skal sjekke ut om  Hvis du går på fornuft, kommer det ikke til å skje noe. Gå på det du føler. Du får ikke kjæreste hvis du går på fornuften. Å fortelle at du akkurat er ferdig å lese den og den boka er ikke interessant, sier hun. Det kan bli mye snakk om føling, men da får man i hvert fall kontakt med det samme.

Det er derfor man rødmer. Kroppen er innordnet slik at når vi rødmer og kinnene blir røde, blir vi seksuelt attraktive. Det gir signal på at man er et friskt menneske. Motsatsen er at man er kjørlig og kaldt, og da får man ikke kontakt. Valg av klesplagg er også et viktig element i flørteprosessen. Det gir for mye støy og for mange signaler. Etter hver som man får bedre kontakt, kan du begynne å stæsje deg litt opp. For gutten er det veldig viktig at han er nydusjet og ren, også nedentil, og ikke har på seg de samme klærne som dagen før, får bort tredagerssjegget.

Jenter vil ikke ha tredagersskjegg i det sarte ansiktet sitt, så må han ha nyklipte og rene negler. La vedkommende jakte på deg. Hvil blikket på gutten lengre enn normalt, og smil. Da er jobben gjort, og han må gjøre resten.

Det gjelder i alle settninger. På lesesalen kan du spørre: Spør om du skal bære handleposene hennes. Bare fantasien setter stopper for hvilke triks du kan ta i bruk. Snakk om hva du føler gjelder spesielt jenta.

Når du har fått bedre kontakt med gutten, kan du pynte deg mer. Vær nydusjet, ikke bruk samme klærne som dagen før, ta bort skjeggstubbene, klipp både finger- og tånegler. Få gavekort Les om pensumgarantien Registrer deg som studentkunde og få alle fordelene med å være Adlibris studentkunde: Sjekk også ut disse studentrabattene: Vi spurte professor ved Høyskolen Kristiania, Lars Erling Olsen om hvorfor man bør velge en Bachelor i Markedsføring og merkevareledelse.

Vil du ta en bachelorgrad i Ernæring? Elin Bolann, førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania mener det eksisterer et stort behov for fagkompetanse i hotellnæringen. Hun mener at et av Høyskolen Kristianias viktigste fortrinn er at hotellstudiet bygger på kompetansen bransjen etterspør i fremtiden. I Studentkokeboka finner du mer enn oppskrifter og mer enn ukesmenyer for studenter. Inspirasjon, matglede og alt du trenger for å bli en ekte hybelchéf. Følg oss på facebook! Ikke gå glipp av de beste studentrabattene, reportasjene, historiene og tipsene fra Norges største studentportal!

Ukas student Bildeserier Studentkalender. Sex og samliv i studietiden Forelskelse, dating, kjærlighetssorg Når man er forelsket, flyter man rundt på en sky og lurer på om man noen ganger kommer til å lande. Mendet finnes også et liv etter den første forelskelsen: Sex og samliv Oppskriften på en perfekt valentinsdag Her er fem tips til hvordan du kan gjøre kjærlighetens dag til en høydare både for deg selv og din bedre halvdel.

Sex og samliv Dette vil single helst gjøre på valentinsdagen Det ser ikke ut til å stemme helt at man som singel helst vil fjerne Sex og samliv Studentvennlige aktiviteter for Valentine's Her er en rosebukett med tips til romantiske aktiviteter som ikke svir for lommeboka på valentinsdagen. Flørtekurs Mohn holder egne flørtekurs for studenter, her gir hun sine beste råd for hvordan du skal få frem for å få den utkårede på kroken. Hun deler velvillig hvordan kjærlighetshungrige studenter skal greie å finne seg en partner: Møtte kjæresten i studentradioen En som har erfart at det lønner seg å bli med på en studentaktivitet for å få kjæreste, er Thor Benjamin Brekken Datingcoach viser hvordan du skal gå frem på blinddate   Jentene er bavianene på sjekkemarkedet Han tror studenter har et fortrinn når det gjelder å få seg kjæreste.

Her er det guttene som blir sjekket opp, mens jentene er bavianene på jungelmarkedet - Noen gode tips til kjærlighetssyke studenter? Gjør deg kostbar - Samlivsekspert Mohn er ikke helt enig men Brekken, hun mener jakt er nødvendig. Det beste tipset hun har, hvis noen flørter med deg, er dette: Mohn bruker en metafor for å forklare: Se på dyrene Samlivseksperten ber oss se på dyreverden for å forstå dette bedre.

Slik speeddater du Speeddating er ofte en aktivitet som blir arrangert under studiene, det kan være i fadderuka, eller gjennom en forening. Dette spørsmålet bør du stille på første date Det finnes ett spørsmål du bør stille på første date. Svaret du får kan avgjøre om dere har en fremtid sammen. Disse studentene flørter mest Disse skolene bør du studere ved hvis sjekking er like viktig som skolearbeid! Helse og Livsstil 1 av 8 studenter har opplevd seksuell trakassering En ny undersøkelse viser at over 30 studenter i Norge har blitt utsatt for uønsket seksuell oppmerksomhet.

Mener Paradise-Petter, men hvorfor har vi sex? Når følelsene tar overhånd - Kan forelskelse ødelegge eksamen? Jakten på den perfekte kroppen - Det finnes 6,8 milliarder unike kropper, vi har snakket med fire av dem. Kultur og intervjuer Kulturintervju: For å bli kjent med hverandre. Her er sjekketriksene som funker - Gode lytteegenskaper og lav promille står sentralt ifølge ekspertene. Naken på nettet - Hvorfor velger så mange unge å kle av seg?

Avstandsforhold - Slik får du forholdet til å vare Sex og samliv. Forelskelsen koster deg to nære venner - Ifølge en ny britisk studie Sex og samliv.

Studentliv - Vi driver ikke prostitusjon - Studenter startet delikat vaskefirma. Flest klamydiasmittede på BI - Det viser resultatene fra årets «klamydiaaksjon» Sex og samliv. Når hjerter brister - Slik kommer du deg videre etter bruddet Sex og samliv. Valentin-gavene som tar pusten fra kjæresten - De fleste er helt gratis! Litt betatt eller farlig besatt? Les ekspertenes råd   De 10 mest og minst stressende yrkene   Følge hodet eller hjertet?

Her er du garantert jobb   Ikke alltid lønnsomt med høy utdannelse. Kjærlighetens bakgater - Stina 23 var utro med kjærestens kamerat. Har du lyst, har du lov - Venne-sex kan faktisk fungere Kunsten å såre seg selv og andre - Er du sjalu? Da bør du lese dette! Fem grunner til å studere markedsføring Vi spurte professor ved Høyskolen Kristiania, Lars Erling Olsen om hvorfor man bør velge en Bachelor i Markedsføring og merkevareledelse.

Han tok en Master i Markedsføringsledelse ved Høyskolen Kristiania. Johanne studerte master i Markedsføringsledelse, jobber nå i Aftenposten. Jeg tror at resultatene fra Høyskolen Kristiania viste at jeg hadde den kompetansen Aftenposten lette etter. Linda studerer Markedsføring og salgsledelse i Bergen Linda har alltid vært glad i å formidle og snakke med mennesker - derfor ønsket hun en utdannelse innen markedsføring, salg og ledelse.

Vil du studere Markedsføring og salgsledelse? Vi spurte foreleser ved Høyskolen Kristiania, Nils Høgevold, om hvorfor man bør velge å studere Bachelor i Markedsføring og salgsledelse. Vil du studere Fysisk aktivitet og ernæring? Her møter du Jostein Steene-Johannessen, faglig studieleder for Fysisk aktivitet og ernæring. Møt Sanna, hun går første året på Livsstilsendring og folkehelse   Her forteller Sanna  hvorfor hun begynte på Bachelor i Livsstilsendring og folkehelse.

Hvorfor ta en Bachelorgrad i Akupunktur? Kombinerer oppstartfirma og studier. Sebastian Wahl går siste året på Bachelor i Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling på Høyskolen Kristiania. Sammen med en kompis startet han Lett, et konsept med fokus på sunn og kjapp mat laget av gode råvarer.

Møt HR-studenten Aniva, hun studerer ved Høyskolen Kristiania i Bergen Aniva setter ekstra stor pris på er at fagene er satt sammen slik at hun får en helhetlig forståelse av det store organisasjonsbildet.

Møt Simone - hun tar en Bachelor i Reiselivsledelse og opplevelsesutvikling på Høyskolen Kristiania Simone setter pris på å kunne engasjere seg i det som interesserer henne mest, samt friheten til å bestemme egen hverdag. Her forteller førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania, Sander Sværi, om hvorfor man bør velge en Bachelor i Ledelse og servicestrategi. Dere kan gjerne få komme med innspill underveis. Hva burde jeg teste ut, hvilke datingstrategier må til pers og ikke minst, hvor langt bør jeg strekke meg???

Slik avslutter Maren Njøs Kurdøl 28 sitt aller første blogginnlegg i juli Hun er 23 år, bor og studerer i Oslo og er hun single jenta i gjengen som også er veldig flink til å påpeke nettopp det. Maren la ved dette bildet i første bloggpost. På feltarbeid i Rwanda kom hun og venninne over denne kjolen, og de diktet opp en historie slik at hun fikk prøve den. Det mangler ikke på selvironien. Privat Det resulterer altså i at hun oppretter en blogg der hun dokumenterer jakten på kjærligheten — til venner og kjentes store glede.

Ingen metoder skal stå uprøvd. Med bloggen hadde jeg samtidig et prosjekt å date for. Om datinga og sjekkinga gikk dårlig ville det alltids være morsomt for bloggens skyld. Vi satt ofte og lo av den på vorspiel. Alle voksne rundt henne fortalte at hun ikke hadde noen verdens ting å stresse med. Men Maren ville ha kjæreste. Det ble mange dater i løpet av trekvart år.

En gang sjanset hun og sendte en Facebook-melding til en hun synes så ut som en bra fyr. Hun var supernervøs for reaksjonen hans — som viste seg å være så hyggelig at det ble et eget, lite blogginnlegg av det:. Her er svaret, mer kan vel ikke sies om det: Men fortsatt, bra gutsa! Om han har kjæreste eller bruker det som en hyggelig avvisning er meg likegyldig, jeg er sykt fornøyd!

Den som intet våger, intet vinner. Sjansen for å treffe noen man passer sammen med, er størst på arenaer man sjøl trives. Gjør mer av tinga du liker og er god på, råder psykolog Hans-Petter Karstad. Han blir ofte kontakta av folk med kjæresteproblemer. Noen finner ikke roen i forholdet, andre klarer ikke slå seg til ro med én kjæreste — men ofte har disse andre problemer i tillegg. I stedet for å bruke tida på å tenke på hvor kjipt det er å ikke ha kjæreste, burde en heller bruke tida på å gjøre de tinga man liker.

Da viser det seg ofte at kjærligheten blomstrer. Like barn leker best! Er det naturlig å være frustrert over å ikke ha kjæreste hvis vennene rundt deg har det, for eksempel? Men, hvorfor skal ikke du kunne være lykkelig sjøl om folk rundt deg får kjærester?

Så lenge man er fornøyd med seg sjøl og situasjonen man er i, vil man slutte å tenke på hva alle andre tenker og gjør. Man har ofte ideer om hva som skal gjøre deg lykkelig, men det å ha en kjæreste utgjør bare en veldig liten del av det som faktisk gjør oss mennesker lykkelige. Aller viktigst er genene og det å bruke signaturstyrkene man har innen de viktigste områdene i livet, sier han. Tage 29 har vent seg til spøkene fra faren. Han har ikke vært singel hele livet, men det er lenge siden siste seriøse forhold — som var i Siden den gang har han tatt en bachelor og flytta mye på seg.

Tage har ikke vært fjern for dating av den grunn. Har han følt en god kjemi med noen, har han fulgt opp den følelsen og truffet jentene, sjøl om han har visst at det ikke nødvendigvis kom til å vare så lenge. Nå har Tage tenkt å bli i Oslo — og har lyst på kjæreste.

Jeg mener ikke at hverken giftemål eller å få barn er noe som må skje til en gitt alder. Men jeg og en kompis prata litt om det — det er jo noe rart med å være inne i sitt siste år før man blir Av kvinner i samme aldersgruppe, er det 23 prosent som ikke lever i samliv, viser SSB sin samboerstatistikk.

Hvorvidt disse personene er single eller ikke, finnes det ingen tall på — de kan være i kjæresteforhold uten å bo sammen eller være gift. Den skeive kjønnsbalansen kan ha noe med at kvinner ofte starter samliv tidligere, og også gjerne er sammen med eldre menn.

Tinder og datingsider på nett har lenge vært fjernt for Tage. Folk han har datet tidligere har han møtt gjennom sitt sosiale nettverk eller ute på byen. Nå har han tatt i bruk sjekkeappen Tinder. Tage har lasta ned Tinder og for første gang truffet noen han matchet med der. I de landa Tinder finnes, sveipes det totalt 1,4 milliarder ganger hver eneste dag. Det blir omtrent 26 millioner matcher daglig, ifølge appen sjøl.

Det er utrolig vanskelig å formidle hvem du egentlig er der, og hvis man skal treffe noen er det som en blind date — bare at du har avtalt den sjøl. Nå har Tage vært på en Tinder-date. Han ble spurt rett ut i appens chat: Jeg har lenge tenkt at ting bare ordner seg, men jeg bør nok være mer på hugget. Maren hadde gode og dårlige dating-opplevelser.